top of page

Tunika eller kjole...


Ja, så er det fredag igjen! Første uke av november har gått som en vind, og fortsetter det slik kommer Julen til å være her før vi får sukk for oss. Selv om det har regnet en god del, har denne høsten har vært mild og fin. Det har ikke vært det store behovet for varme tykke ullgensere eller varme støveleter, og spør du meg, kan det fint fortsette slik en god stund til.

Tunika eller kjole? Med tynne strømper og underkjole, kan denne løstsittende storskjorten fra NOA NOA brukes som kjole på en novemberdag som i dag. Er det kjøligere i været, kan tynne strømper og underkjole byttes ut med langbukse og høyhalset genser, eller tykke strømper og lang strikkejakke. Mulighetene er mange, så her er det bare å slippe fantasien løs. Jeg er veldig svak for feminine plagg, og med detaljer som frynsebelte og pene knapper, led jeg et ørlite øyeblikk valget kvaler; Sort og turkis eller blått og rosa? Vel, sier ikke mer om den saken...

I dag skal det plantes juleroser i pottene foran inngangsdøren. Har dere tent utelysene ennå? Ser at mange bruker benevnelsen mørketidslys i stedet for julebelysning. Har fryktelig lyst til å finne frem, om ikke alle, så i hvert fall de to lysslyngene som pleier å være en del av dekorasjonen foran inngangspartiet.


bottom of page