top of page

Mer putestrikk!


Det er en fin mandagsmorgen - og nei, det spises ikke sjokolade så tidlig på dagen. Men, slikt et nydelig solskinn må benyttes til å ta bilder nå vinterstid, når mørket kommer tidlig. Sjokoladen ble pent lagt tilbake i posen sin etter fotograferingen, jeg lover!

En fin helg er forbi og en ny uke står for tur. På lørdag var husbonden og jeg ute og spiste Italiensk med gode venner, før det bar videre til Beatles konsert. Søndagen ble benyttet til litt pusling i hagen og lage sjokoladekonfekt, før eldste datter og hennes familie kom på middag.

Se, en liten fe har landet i strikketøyet mitt! Ingen kan lage slike yndige gjenstander som dyktige Jette Frølich, og når det nærmer seg jul er det veldig stas å pynte i huset med hennes vakre julepynt. Akkurat nå strikker jeg med Mitu fra Rauma. Alpakkagarnet gjør seg veldig godt, i det som blir pute nummer to av denne fargekombinasjonen med rosa, gult, hvitt, burgunder og flaskegrønt. Den første puten har flaskegrønn bunnfarge med et mønster av blomsteranker, mens det er rosafargene som dominerer i puten jeg holder på med nå.


Det er spennende å se hvordan de samme fargene kan oppføre seg så forskjellig i de to putene, alt ettersom hvordan fargene er satt sammen i strikkemønstrene som er benyttet. Jeg gleder meg til å se de ferdige ved siden av hverandre, og fantaserer om å strikke en lampeskjerm og muligens en tevarmer for å gjøre settet komplett.

Nei, nå skal jeg ut på en liten handlerunde, har litt av hvert som må ordnes. Ha det godt til vi sees igjen, i den virtuelle verden!


bottom of page