top of page

På reisefot

Veien fra juleforberedelser sist uke, til nå å være i Syd Tyrkia gikk bokstavelig talt slag i slag. Det har vært stille fra meg her på bloggen, for det ble beinharde prioriteringer for å  rekke alt som sto på programmet før avreise.

Tradisjonstro har familiens «damer» bakt en mengde julekaker. «Arbeidet går som en lek med litt bobler i glasset», er mottoet til søsteren min. Det stemmer forsåvidt, men det skal ikke stikkes under en stol at vi gladelig tok i mot litt mannlig hjelp på slutten av ettermiddagen. 

På torsdag var jeg på kurs for å lage adventskrans hos flinke Yasuko. I år var det vintergrønt og kongler i asymmetriske grupperinger som var tema. Det er alltid både hyggelig og lærerikt å delta på Yasukos timer. Sluttresultatet blir alltid bra, etter at hun med sitt erfarne blikk og dyktige hender har gitt dekorasjonene være en magiske touch!

I morges våknet vi til regn og blåsevær, dermed har vi kost oss store deler av dagen innendørs, først med tyrkisk hamam og massasje, før turen gikk videre til favorittstedet for kebab. Satser på litt solskinn og en aldri så liten utflukt i morgen. Uansett vær, er det deilig å være tilbake på Hillside.


bottom of page