Long time no see


Hei igjen, har virkelig hatt en lang bloggpause! Det var absolutt ikke planlagt at det skulle bli slik, og skulle selvfølgelig sagt i fra. Nyttårsløfte dette året var at jeg skulle sy alle klærne mine selv! Heftig avgjørelse, men godt inspirert av Symesterskapet og andre flinke folk der ute, bestemte jeg meg for å ta sømferdighetene mine ett skritt videre. Dermed ble blogging nedprioritert til fordel for symaskin, stoff  og mønster.


Det har blitt litt prøving og feiling, men det er gøy å utfordre seg selv. En garderobe trenger en del basisplagg og de tre sorte underdelene vil fungere fint som det vår og sommer. Buksa og skjørtet har jeg rukket å sy i flere varianter, det samme gjelder den lille ermeløse knyteblusen. Sort er klassisk og pent og kan styles med mange farger og mønster.  


Forrige uke sydde jeg en liten sommerlig topp. Mønsteret heter Kastrup og kommer fra danske How to do Fashhion. Kirsebærtoppen er første plagget jeg har sydd i dette mønsteret, og det kan godt tenkes at det blir flere. Jeg mener,"Kan man få nok topper??" 

Siden jeg bor i Oslo, er det enkelt for meg å ta turen til Stoff og Stil, kirsebærstoffet kommer derifra. Har allerede rukket å bruke blusen sammen med både skjørtet og buksa. Skal fortelle og vise frem flere bilder av både skjørtet og bukse en annen gang. Tenkte jeg fikk ta det litt pent, og begynne bloggingen forsiktig. 


Jeg fant Nanna og How to do Fashion rent tilfeldig en kveld jeg satt og surfet rundt på nettet. Nå følger jeg denne spreke danske damen på instagram og har rukket å sy flere plagg fra denne "litt" retroinspirerte designeren. Du finner på nettstedet her, hvis du vil lese mer. Kan garantere at mønstrene og sømbeskrivelsene er lettfattelig og greie å sy!

Håper du får en fin uke og titter innom bloggen senere i uken. Skal ikke la det gå flere måneder til neste oppdatering!