Lunch på terrassen

I dag dekket jeg på til lunch ute på terrassen og det skulle vise seg å være en vågal avgjørelse. Mens vi satt der ble vi overrasket at et regnskyll, og i hu og hast måtte vi skynde oss å ta med både mat og stolputer inn. Det hadde gjort seg med en overbygget terrasse, slik at man ikke var så avhengig av vær og vind.

Det er lenge siden jeg har bakt bagetter, men etter frokost satte jeg en deig som fikk stå til heving  mens jeg var opptatt med andre ting. Denne gangen hadde jeg soltørkede tomater og pesto i deigen, og det funket veldig godt. Det er kjekt å ha en grunnoppskrift, så kan man smaksette den alt etter lyst og humør. Har lagt ut oppskriften tidligere på den gamle bloggen, link finner du her.  I dag byttet jeg ut speltmelet med fin rug, og droppet olje siden det er mye  olje både i soltørkede tomater og pesto, som jeg benyttet  i stedet for nøtter og aprikoser. 

Ha en fortsatt fin dag alle søte lesere!