top of page

Vil du teststrikke mitt siste design?


Har nettopp mottatt bildene av min stripete genser, som er strikket i Puno Petit fra Rauma garn. Veldig gøy å se de flotte fotografiene, og aldri så lite stolt av hvor fin genseren ble! Mønsteret vil etter hvert komme på trykk i ukebladet Familien, eller et av Familien mange flotte håndarbeidshefter. Nå holder jeg på sluttføre mønsterbeskrivelsen, og det er på tide og søke etter teststrikkere.

Som teststrikker vil du motta garn og mønster til å strikke genseren i den størrelsen vi har blitt enige om. Hvis du vil, kan du velge din egen fargekombinasjon. Ferdig genser er din til odel og eie. Til gjengjeld ønsker jeg bla. tilbakemeldinger om ev feil i mønsteret, strikkefasthet, størrelsetilpasning og beregnet garntilgang. Det er fint om du har teststrikket tidligere, men det viktigste er at du er glad i å strikke og kan fullføre en genser på ca 4 uker.

Kjenner du at dette er noe du har lyst til, trenger jeg testrikker for str. S og XL. Genseren på bildet har et brystmål på 114 cm og en lengde på 60 cm. Du kan nå meg enten ved å legge igjen en kommentar, fylle ut kontaktskjemaet som finnes under headingen "om meg" eller sende en pm til hannebwh@hotmail.com. Blir vi raskt enige, er det ikke umulig at du har garnet i posten før helgen!


Slik ser genseren ut når den ligger flatt på sofaen, ferdig stylet slik jeg følger meg "byfin". Men, kan også se den for meg sammen med lyse bukser eller en shorts på litt sene sommerkvelder.

Ha en fortsatt fin 1. mai feiring! Her i Oslo er været middels talt trist og vått, og det frister ikke mye å være ute. Da er det godt å ha et strikketøy og nyt sømprosjekt på gang.


bottom of page