Med strikketøyet på byggeplassen


God morgen, nok en flott dag med sol og varme her i hovedstaden! De siste dagene har gitt både husbonden og meg en "kledelig" lett solbrent hud, etter lange dager ute på byggeplassen. Om få dager starter snekkere opp med modernisering av min manns barndomshjem, men før det må noe som visstnok heter bunnsvill være på plass. Dermed er jeg permittert fra jobben som sjefens høyre hånd på kontoret og fungerer nå som håndlanger.Det gjelder å ha et håndarbeid for en hver anledning! Når jeg ikke blir satt i arbeid med å holde, bære, måle, sage eller rydde, snur jeg stolen mot sola og finner frem strikkepinnene. Dette strikketøyet er langt på vei til å bli en egendesignet sort strikkejakke i rillestrikk med striper i beige og hvitt. Gleder meg til å sy delene sammen og se hvordan det hele tar seg ut.Her ser du både husbonden og den tidligere nevnte bunnsvillen, eller det som er forskalingen til oppstøtet, som forhåpentligvis blir fylt med sement i senere i dag. Hør hvordan jeg slenger rundt meg med faguttrykk, skulle tro jeg hadde vært gift med en handymann i over 30 år... Ser jo på hele mannen at han er veldig fornøyd med at hele byggeprosessen gjenopptas etter en lang vinter. Han får noen travle måneder fremover med å administrere arbeidsfolk i tillegg til vanlig jobb. Jeg har tømt og fryst av fryseboksen for å kunne fylle den med is og pølser til sultne og slitne arbeidsfolk, noen ymter frempå at det bør serveres vafler hver fredag også. Høres ut som vi får noe å henge fingrene i begge to en stund fremover.

Nå må jeg stikke, tror det er mer bruk for meg et annet sted!