Mai-vibber

Er det noe som står høyt på listen over ting som får meg i mai-stemning, så er det lunch på terrassen, kirsebærtreblomstring og lyden av korpsmusikk i gatene! Kirsebærtreet gikk i går fra å ha blomster som sto i knopp, til i dag å stå i full blomst. Med den fantastiske varmen vi opplever nå om dagen, skjer ting veldig raskt. Skulle ikke forundre meg om syrinene står i full blomst til 17. mai, hadde ikke trodd det for en uke siden. 

Dette årets 100 - dagers krig mot  søtsaker og annet tull-ball i hverdagslivet, startet noe senere enn tidligere år, men bedre sent enn aldri. Dagens sunne lunchalternativ ble bananpannekaker laget kun av to ingredienser; egg og banan. Veldig enkelt å lage samtidig som det smaker skikkelig godt. Bruk stavmikser og kjør to egg og en moden banan til en luftig røre. Pannekakene stekes på lav varme, slik at røren rekker å stivne uten at pannekaken blir alt for godt stekt. Jeg har toppet min pannekake med mager kesam og noen melonbiter. Kan virkelig anbefales!

Skynder jeg meg nå, så kan jeg kalle dette innlegget What’s cooking Wednesday, for det er ennå to minutter til klokka er tolv!