Sommer og bare godvær!

Hallo kjære venner! Vi har hatt godvær siden før 17. mai, og mer finvær i sikte. Kan det bli bedre enn det? Titter bare inn for å vise frem at mitt siste strikkedesign, en jakke i Puno Petit fra Rauma garn er ferdig og at det er ordentlig gøy å kunne pynte seg i klær jeg har laget selv. Jakken kommer til å bli flittig brukt det er jeg sikker på, selv om det absolutt ikke er behov for å ha på strikkejakker nå om dagen. Denne gangen ønsket jeg å lage en jakke som bare var å kunne slenge på seg, og like godt fungere som et lett ytterplagg som en kosejakke på kjølige kvelder. Jakken er strikket i rillestrikk. Det som gir den det lille ekstra, er det enkle stripemønsteret som definerer plaggets konturer og at den har fått to praktiske lommer. Selv er jeg veldig fornøyd med sluttresultatet og håper jeg får en avtale om salg av mønsteret.

Den gule kjolen som jeg sydde på ettervinteren passer det fint å bruke i sommerværet. Stoffet er kjøpt på Stoff og Stil og mønsteret bestilt på nett fra Colette patterns, designet heter Chantilly dress. Kjolen er helforet og gjør at den faller veldig pent. Jakken har et Chanel-inspirert snitt og mønsteret fant jeg hos Burda. Dette stoffet ble bestilt på nett fra danske Fabricminds. Jeg har skrevet det tidligere og står kanskje i fare med å gjenta meg selv, men det å kunne lage sine egne klær gir meg en utrolig stor tilfredsstillelse. Hele prosessen fra å forelske seg i et stoff, enten det er mønsteret eller selve stoffkvaliteten, til det å finne et passende mønster, for så å klippe og sy mens timene flyr alt for fort av sted oppe på syrommet. For meg får min kreative nerve utfolde seg gjennom stoffer og garn, og jeg har stor glede av selve håndversbiten av det å kunne skape noe. Denne hobbyen har fulgt meg gjennom hele mitt liv og er i stor grad med på å definere meg som person. Det er noe som heter at mye vil ha mer. Med alle ideene som popper opp i hodet, kan det av og til være vanskelig å beherske kunsten å begrense seg. Når alt jeg

egentlig vil er mer, mer, mer!