top of page

Kjole fra How to do fashion

Hallo og god mandag kjære leser! En liten stund siden sist, men håper du har det bra og at alt er slik det skal og burde være. Dere som følger meg på Instagram, har sikkert sett at jeg har hatt en deilig ukes ferie sammen med gode venninner i Syd- Tyrkia. Etter at jeg kom hjem har det mer eller mindre gått slag i slag. Yngstejenta gjennomførte en glimrende eksamen i blomsterfaget, vi har hatt noen interessante møter, bestemt farge på huset vi pusser opp, hatt besøk av barnebarna og jeg har lest korrektur på strikkeoppskrifter som kommer i neste utgave av Strikk i tillegg til alle andre små og store gjøremål.

Det har ikke vært store aktiviteten på syrommet, men jeg har avsluttet et lite strikkeprosjekt med tre enkle kluter i bomullsgarn fra Rauma. Blir nok noen bilder av dem ved en senere anledning. Jeg har flere stoffer og mønster som ligger på vent, og etter min lille ferie fikk jeg ytterligere inspirasjon til å gå i gang med nye sømprosjekter. Har bla lyst til å sy en omslagskjole og en sommerlig bluse fra samme designer som har laget mønster til kjolen jeg har på meg i dag.

Mønsteret til min sommerlige kjole heter Århus og kommer fra danske How to do fashion. Har skrevet om denne kjolen tidligere i våres og jeg har blitt veldig glad i den røde kjolen min. Siden det er fast tradisjon å stelle både hender og føtter og få lekre røde negler når jeg er sydover, passer det jo helt perfekt å kle seg i rødt! Dersom du skal feriere i Tyrkia i sommer, må du unne deg den luksusfølelsen det er med å ta manikyr og pedikyr. Det er bare så mye rimeligere enn å gjøre det her hjemme. Selv har jeg mitt faste sted som jeg har benyttet i over fem år, og jeg tar alltid med meg feriegjestene dit.

Tror forresten at jeg må anskaffe meg et lite biehus, for i år er det mer lavendel enn noen gang i bedene mine. -Og er det noe som tiltrekker seg bier så er det lavendel, sum sum.


bottom of page