Bare elsker fargen pudderrosa!


Syns bare det er så lekkert med den sarte pudderrosa fargen. Det ble ikke mye tid til shopping når jeg var på ferie, men litt ble det nå med hjem denne gangen også. På onsdag tipset jeg om at det er veldig kjekt å få stelt hendene og føttene når man er på ferie i Tyrkia, siden det bare koster brøkdelen av hva det gjør her hjemme. Noe annet som det er morsomt å handle der nede er sko og vesker! Selvfølgelig er det 100 % genuin fake, but so what? Det gjelder å vite hva man er ute etter og det kan jo ikke bli alt for galt når det er noen hundrelapper det dreier seg om.

Akkurat nå om dagen er det mest sandaler og lettere fottøy som blir brukt, men gleder meg til å ta i bruk disse skoene. Har veldig lyst til å sy meg noen lysbrune bukser, det hadde vært lekkert sammen med disse skoene som har detaljer i brunt og gull. Apropos gull, hårbørsten fra hh simonsen som skimtes på bildet er den beste hårbørsten jeg har hatt noen gang. Super for hårsåre damer og det skader ikke at den har et flott design.

Vesken fantes i mange størrelser, men nå for tiden liker jeg ikke at veskene er for store og med for mange rom. Bruker jeg store vesker har jeg bare med meg alt for mye og sliter med å finne det jeg leter etter. Blir gal av å stå å lete etter nøkler, leppestift eller andre ting som ligger begravet nederst i bunn av vesken. Noen som kjenner seg igjen? Vel, med mindre veske blir livet lettere å leve, helt klart. Men, det må være plass til telefon, en liten parfyme, hårbørste, briller, nevnte leppestift og nøkler. Og sikkert noen få ting til, men som sagt det er ikke nødvendig å drasse rundt med alt for mye, tungt blir det jo også etter hvert.

Vel, det var det jeg hadde på hjerte i dag. Nå skal jeg ut noen ærender for sjefen, litt av hvert som må kjøpes inn og ordens med før det er helg!

Ha det fint, så sees vi til uken.