Å skape noe med sine egne hender


Jeg blir mer glad og fornøyd av å kunne skape noen med mine egne hender! OK, jeg bruker hodet litt også, det er faktisk en god del praktisk matematikk i å lage mønster og tilpasse det til forskjellige størrelser. For de av dere som titter på bildet av mitt siste design med et ekstra kritisk øye, så har dere som meg, oppdaget en feil. Tydeligvis bruker jeg ikke hodet hele tiden, for denne feilen forble uoppdaget helt til jeg så bildet som ble lagt ut på Instagram i går ettermiddag. Da derimot skrek den mot meg; Feil midt over brystpartiet. For å si den sånn, tror ikke jeg kommer til å plukke opp og gjøre det på nytt. Men, tror jeg har funnet en genial måte å kamuflere min lille blemme. Vent å se, så kommer det bilder når toppen er helt ferdig.

Dette skulle jo egentlig ikke handle om egne feil, skjønt det er helt greit å innrømme at ikke alt går like knirkefritt bestandig. Min hverdag gir meg mulighet til å fylle ledige stunder med håndarbeid, og det utnytter jeg etter beste evne. Det pleier alltid å ligge et påbegynt strikke/ hekletøy i kurven foran godstolen i stua, og på syrommet står alltid symaskinen fremme. Håndarbeid er mitt "Everything in between anything in my life"!


I fjor var jeg heldig og fikk holde mange strikkekurs og det ga mersmak. Det å kunne lære bort og inspirere andre med samme interesse for håndarbeid var veldig morsomt og noe jeg vil gjøre mer av hvis anledningen byr seg. Har noen ideer, som enn så lenge er på planleggingsstadiet, men går alt etter planen håper jeg å ha noe nytt å vise frem og lære bort om ikke alt for lenge. Er ikke flink til å holde på hemmeligheter, så det er mulig det blir noen blogglekkasjer utover sommeren.

Akkurat nå må jeg si ha det for i dag, har en legetime jeg skal rekke. Ikke umulig at det blir tid til å finne frem hekletøyet på venterommet!